Friday, May 7, 2010

Dengarlah Suara Hati Jihad Mereka
DR ABDULLAH AZZAM

Jadikanlah rumah kalian sebagai kandang singa, bukan kandang ayam-yang setelah gemuk dijadikan sembelihan penguasa durhaka. Tanamkanlah dalam jiwa anak-anak kalian kecintaan berjihad, mencintai lapangan pacuan kuda dan medan-medan pertempuran. Ikutlah dalam merasakan segala kesulitan kaum muslimin.
SYAIKH AHMAD YASSin

Tidakkah malu umat ini terhadap dirinya yang dihina sedangkan padanya ada kemuliaan? Tidak malukah negara-negara umat ini membiarkan kami kepada penjaht Zionis dan sekutu antarabangsanya tanpa memandang kami dengan pandangan yang mampu meredakan air mata kami dan meringankan beban kami?
ABDUL AZIZ AR-RANTISI

Kita akan mati juga satu hari nanti, entah disebabkan oleh Apache ataupun sakit jantung (yang pasti kita semua akan mati), dan saya memilih untuk mati dibom oleh Apache (Israel).
KHATTAB

Jangan mimpi untuk hidup senang, lezat dan damai-damai saja. Kerana dunia kafir akan mengejar kamu di belakangmu. Pilihlah untuk dirimu kehidupan izzah (harga diri) dan kemuliaan, sebelum engkau dijebloskan di penjara kafir.
ABU MUS’AB AL-ZARQAWI

Kapan itu (kemenangan) terjadi? Itu bukan tugas kami untuk menjawab. Allah tidak pernah membebani kami untuk itu. Yang Allah bebankan kepada kami adalah beramal untuk agama Islam, membela syariat Islam, dan mencurahkan segala kemampuan untuk itu. Mengenai hasil, maka hanya kita serahkan kepada-Nya.
USAMAH BIN LADIN

Seluruh negara di dunia Isalm tidak dapat kita bebaskan dari penjajahan orang-orang salib secara militer kecuali dengan mengangkat bendera jihad fi sabilillaholeh : ahmad_syahin
2 comments:

  1. Your post is so nice,but i feel so afraid to see Ladin.Quran

    ReplyDelete
  2. Thanks for giving your comment..Why afraid??don't judge the person by the enemy's critism..

    ReplyDelete